Squatten met Fajah en zweten met Arie

We hebben peentjes gezweet tijdens LINDA.festival 2017, dat is zeker. Onze complimenten voor de sportievelingen die de snoerharde sportlessen van onze BN’ers nog aandurfden.

Los met Carlos
Wat was het fijn (en pittig) met Carlos Lens, al hebben we de high-intensive work-out van Linda’s personal trainer zeker nog een paar dagen gevoeld. Maar hé, dan kun je wel zeggen dat je les hebt gehad van een echte BN’er-docent.

Snoeihard squatten met Fajah
Halleluja, ook in reallife heeft Fajah Lourens een killerbody. En dat willen wij natuurlijk ook. Daarom gingen we massaal in de squatstand en hebben we ook die buikspieren flink aangespannen.

Gymmen met Arie
We begrijpen dat deze sportles als eerste was uitverkocht, want wie heeft er niet een (geheime) crush op Arie. De kuiltjes in zijn wangen, zijn blauwe ogen, die brede glimlach: het was perfect. En o ja, dat gymmen was ook best leuk.

Zweten met Radmilo
Combineer Obese-trainer Radmilo met een pittige leerzame les en het wordt gegarandeerd zweten én lachen. Bovendien kun je zijn fijne oefeningen gemakkelijk thuis herhalen. Een win-win, dachten wij zo. 

BewarenBewaren

14 juni 2017