Koop tickets

Win een droomreis naar Kenia voor maar liefst 15 (VIJFTIEN!) vriendinnen

Wie jarig is, trakteert. En omdat LINDA. 15 jaar bestaat geven we samen met TUI een onwaarschijnlijk mooie 9-daagse reis naar Kenia weg. Voor maar liefst 15 personen, dus jij + 14 besties.

Dat wordt een reis om nooit meer te vergeten.

Droomreis
Negen dagen lang herinneringen maken met 14 dierbaren tijdens een geheel verzorgde droomreis. TUI zorgt voor de beste plekken, beste safari excursie, heerlijkste hotels en uiteraard de transporten. Echt een dream come true.

De Big 5 met z’n vijftienen
Dit is je kans om de Big 5 te spotten, maar ook om samen met je vriendinnen op de meest paradijselijke stranden te relaxen en te lachen. En vergeet die lekkere cocktails niet.

Zo maak je kans
Op LINDA.170 zit een een coverpas met een unieke code. Activeer deze code op de actiepagina en check of jij een van de 50 mazzelaars bent die kans maakt op deze droomreis. Je ontvangt dan 2 entreekaarten voor LINDA.festival op 30 september en daar móet je aanwezig zijn. Want tijdens het festival wordt op het hoofdpodium door Linda bekendgemaakt of jij en je vriendinnen die ontzettende geluksvogels zijn. Invullen die code dus.

Win een wildcard op LINDA.festival
Wil je alvast in de vakantiestemming komen? Kom dan op LINDA.festival een cocktail drinken bij de TUI stand en kom alles te weten over Kenia. Ter plekke kun je je daar nog inschrijven voor een wildcard. Met deze wildcard maak je kans op een droomreis naar Kenia voor 2 personen.

Nog een heel goede reden om naar LINDA.festival te komen! Koop je ticket hier.

14 september 2018