Koop tickets

Win een droomreis naar Kenia voor 2 personen

LINDA. bestaat 15 jaar en om dat te vieren gaven we eerder een droomreis voor 15 vriendinnen weg. Nu delen we een extra wildcard uit: dezelfde onvergetelijke safaritrip, maar dan voor 2 personen.

Dat wordt een reis om nooit meer te vergeten.

Droomreis
Negen dagen lang herinneringen maken tijdens een geheel verzorgde droomreis. TUI zorgt voor de beste plekken, meest bijzondere safari excursie, heerlijkste hotels en uiteraard de transporten. Echt een dream come true.

De Big 5 
Dit is je kans om de Big 5 te spotten, maar ook om met z’n tweeën op de meest paradijselijke stranden te relaxen en te lachen. En vergeet die lekkere cocktails niet.

Zo maak je kans
Win deze wildcard voor een fantastische trip en jij ligt straks languit op het strand na een onvergetelijke safari. Je hoeft er niet veel voor te doen. Ga naar lindanieuws.nl/wildcard en laat ons weten waar jij aan denkt bij het woord ‘safari’.

LINDA.festival
Wil je alvast in de vakantiestemming komen? Kom dan op LINDA.festival een cocktail drinken bij de TUI stand en kom alles te weten over Kenia. Daar kun je je ter plekke ook nog inschrijven voor de wildcard. 

Nog een heel goede reden om naar LINDA.festival te komen! Koop je ticket hier.

26 september 2018