Koop tickets

Win al liggend op de bank van 'Linda's Zomerweek' een dinercheque

Soms zie je banken op tv voorbijkomen die je dólgraag zelf in huis zou willen hebben. Mocht je dat nou ook bij de Montèl Pitch in ‘Linda’s Zomerweek’ hebben, lees dan vooral even verder. 

Kom je er eindelijk achter waar je zelf zo’n goddelijke bank op de kop tikt.

Montèl, dus dan weet je het wel
Want laten we even eerlijk zijn, dat exemplaar waar Linda de Mol haar gasten op ontvangt, zou je zelf ook wel in je woonkamer willen hebben. We vallen maar meteen met de deur in huis: dat kan gewoon. En makkelijk ook. De bank is van de grootste zitspecialist van Nederland, Montèl, en het leuke is: daar krijg je momenteel 10 procent zomerweekkorting op de hele collectie. Heb je dus een mooie designbank, voor een nog mooiere prijs.Ontwerp je eigen bank
Montèl heeft inmiddels 34 vestigingen verspreid door heel het land en ontwerpt alle banken stuk voor stuk in eigen beheer. Bovendien kun je er 100% je eigen bank customizen. Kies je eigen kleur, je eigen opstelling én je eigen look. Zo zul je (bijna) nooit dezelfde bank als je buren hebben.

LINDA.festival
Wil je het nou helemaal gezellig aanpakken, kom dan op 29 en 30 september naar het LINDA.festival in Zaandam. In de stand van Montèl waan je je compleet in Linda’s Zomerweek, inclusief die heerlijke Montèl Pitch. Ga lekker onderuit liggen en voel je heel even die bekende Nederlander, ondervraagd door Linda herself.Vriendinnentest
Maar je kunt natuurlijk ook gewoon je ogen openhouden en samen met je vriendin meedoen aan de vriendinnentest. En dat niet alleen: door mee te doen aan deze test, maak je ook nog eens kans op éën van de twee heerlijke dinercheques ter waarde van €100. Dus ja, wij weten het wel. Op naar Montèl.

Nog geen kaarten voor het LINDA.festival in de pocket? Koop ze hier

7 september 2018