Koop tickets

Wegens succes opnieuw op LINDA.festival: de aftrekcursus

Van ‘het Melkmeisje’ tot ‘vuurtje stoken’: het was vorig jaar volle bak tijdens de cursus aftrekken. Daarom doen we het aankomende festivaleditie nog eens dunnetjes over.

Want aftrekken is nog een kunst op zich.

In de vingers
De sexcoaches van de Love Academy van Mail & Female  zorgen ervoor dat alle attributen klaarliggen, ze onthullen essentiële geheimen over de man en zijn penis én beantwoorden jouw prangende vragen. Zo heb jij na deze les alles in de vingers om je vent te plezieren tijdens een romantische avond met z’n tweeën. En natuurlijk zijn mannen zelf ook welkom.

Geen fastfood, maar vijfgangenmenu
Om alvast in de stemming te komen vroegen we Madeleine Vreekamp van Mail&Female alvast naar het hoe en wat. Want aftrekken, dat kunnen mannen toch zelf het beste? Madeleine: “Voor hen is het vaak even snel, in vijf minuten. Als een soort fastfood. Tijdens de workshop leer ik vrouwen een heel andere manier. Mannen zullen niet weten wat ze meemaken. Wat wij gaan doen is meer een vijfgangenmenu. Niet per se beter, wel heel anders.” 

Zin in een workshop ‘aftrekken voor en door vrouwen’? Kom naar het LINDA.festival.

Een dag samen met je vriendinnen lachen, proeven, shoppen en feesten? Kom naar het LINDA.festival op 29 en 30 september. Koop je tickets hier 

6 april 2017