Koop tickets

Shop de mooiste vintage pareltjes op LINDA.festival

Na het succes van de afgelopen twee jaar zal de kofferbak sale op LINDA.festival een nieuw jasje krijgen. Dit jaar kun je op de LINDA. & Catawiki vintagemarkt in stoere containers de mooiste vintage kleding, schoenen en accessoires van andere LINDA.-lezers én BN’ers scoren. 

En de container van Catawiki is natuurlijk ook gevuld met de mooiste schatten.

Cata-wie?
Catawiki werd in 2008 opgericht als een website waar verzamelaars hun verzameling online konden bijhouden. In 2011 startte Catawiki met wekelijkse online veilingen van bijzondere objecten in verschillende categorieën, zoals kunst, antiek, horloges, sieraden en klassieke auto’s. De meeste objecten op Catawiki vind je niet in een winkel en hebben allemaal een uniek verhaal.

Gegarandeerd een mooi object
Voordat een object wordt geveild, vindt er altijd eerst een screening plaats door een uitgebreid team van experts. Hierdoor staan de veilingen garant voor een gevarieerde en hoogwaardige selectie van objecten, om zo ook te voldoen aan persoonlijke interesses, hobby's en passies van mensen. Tegenwoordig is Catawiki voor miljoenen mensen uit de hele wereld dé plek om bijzondere objecten te kopen en verkopen.

Sla de vintagemarkt zeker niet over op LINDA.festival. Koop hier alvast je toegangsticket.

17 september 2018