Koop tickets

Say yes to the dress op LINDA.festival en win een trouwjurk

Bruidswinkel Koonings telt ruim 11.000 m² en is het walhalla voor bruiden in Nederland. Niet zo gek dat de winkel van Ramona Koonings al drie seizoenen de host is van Say Yes to The Dress Benelux, het best bekeken programma van TLC. Op LINDA.festival bieden TLC en Ramona jou de mogelijkheid om ook een ‘Say Yes’-moment te beleven, zelfs als je helemaal niet gaat trouwen.

En je maakt ook nog eens kans op een trouwjurk uit de allernieuwste collectie.

Best bekeken programma
In het best bekeken programma van TLC nemen presentator Fred van Leer, Ramona Koonings en de stylisten van de bruidswinkel je elke dinsdag om 20.30 uur mee in de zoektocht naar de perfecte jurk. 

YES-moment
Niet iedereen heeft zin in een camera op z’n snufferd, dus staan eigenaresse Ramona Koonings en haar team met hun jarenlange ervaring ook búiten de opnames klaar om je dat ‘yes’-moment te bezorgen. En om de zakdoeken aan te geven als de moeders tot tranen geroerd zijn. Want dat gaat beslist gebeuren.

Win een bruidsjurk
Koonings en TLC zijn dit jaar op LINDA.festival en bieden jou de unieke mogelijkheid om een ‘Say Yes’-moment te beleven. Zelfs als je al getrouwd bent of nog hard op zoek bent naar de prins(es) of het witte paard. Deel jij jouw moment actief op je social media, dan maak je kans op het winnen van een trouwjurk uit de allernieuwste collectie.

Flinke voorraad
Van plan om langs te komen bij Koonings The Wedding Palace? Tip: neem een paar dagen vrij. Met ruim 11000 m² aan oppervlak loop je er namelijk niet zo één, twee, drie doorheen. Wel heeft de bruidswinkel maar liefst 3000 jurken op voorraad, zodat je geen maanden hoeft te wachten voordat alles binnen is.

Stond een ‘Say Yes’-moment al tijden op jouw bucketlist? Scoor dan hier een kaartje voor LINDA.festival.

17 september 2018