Koop tickets

Prachtige nagels door essie

Zelf je nagels lakken is niet voor iedereen een stressvrij moment. Smacht je ook naar nagels zonder gemiste hoekjes, bubbels en meegelakte nagelriemen? Neem tijdens LINDA.festival dan even de afslag naar de Beautywasstraat. 

Want daar zitten de dames van essie klaar voor een mini-manicure en de mooiste kleuren nagellak.

Boek een mini-manicure
In de essie salon kun je je nagels laten verwennen met een mini-manicure. Deze manicure bestaat uit het vijlen en verzorgen van je nagels, met als afsluiter een nagellak op de originele essie-manier. Je krijgt eerst een basecoat die de hechting van de nagellak verbetert en je nagels beschermt. Daarna volgen twee laagjes kleur naar keuze en tenslotte een top coat die zorgt voor langhoudende glans en kleur.

Even over essie
essie is al meer dan 30 jaar het lievelingetje van beauty professionals, beroemdheden en royals. Hun assortiment bestaat uit honderden kleuren met de meest fantastische namen. Het lichtroze Ballet Slippers bijvoorbeeld, dé favoriet van de Engelse Queen.

Voor de mini-manicure van essie heb je, naast een toegangsticket voor LINDA.festival, ook een ticket plus nodig. Beide tickets scoor je hier.

2 augustus 2018