Koop tickets

Piemels haken en vagina's breien

Misschien dacht je dat we met de aftrekcursussen ons hoogtepunt wel bereikt hadden, maar dan heb je onze nieuwe en serieus leuke brei- en haakworkshop nog niet meegemaakt.

Speciaal voor LINDA.festival ontwikkelde Club Geluk namelijk de workshops piemels haken en vagina's breien.

Club Geluk
Barbara en Marieke van Club Geluk bedenken en maken de meest bizarre en hilarische breisels en haakwerken. Je vindt hun patronen terug in handwerkboeken als Club Geluk en de Gebreide Ham en Huiselijk Haken met Club Geluk. Ze breien ook in opdracht voor merken zoals Hema, Libelle, Zeeman en de Volkskrant en exposeerden met hun werk in musea. Hun motto? Handwerk je happy!

Piemelbroche
Club Geluk heeft speciaal voor LINDA.festival de workshops piemels haken en vagina's breien bedacht. In deze workshops maak je in een mum van tijd een kleine piemel of vagina die je daarna als broche kan dragen. Je kan kiezen uit alle 'fifty shades of brownish pink', zodat alle soorten geslachten gemaakt kunnen worden. En wil je toch liever thuis aan de slag, dan kun je tijdens LINDA.festival ook een pakketje los kopen.

Altijd al je creatieve ik willen ontdekken? Dan is dit je kans! De workshops worden op beide festivaldagen gegeven en je kan gewoon aanschuiven. Koop nu alvast je ticket hier.

9 juli 2018