Koop tickets

Nieuw dit jaar: LINDA.foundation-loterij live op LINDA.festival

Traditiegetrouw organiseert de LINDA.foundation ook dit jaar weer hun befaamde loterij. Maar er is iets nieuws aan…

…de loterij is niet meer digitaal. Hij vindt nu plaats tijdens de derde editie van het LINDA.festival.

Met recht een hoofdprijs
Op beide dagen van het LINDA.festival zal er een loterij plaatsvinden. Met ook op beide dagen een fantastische hoofdprijs. Op zaterdag 29 september is de hoofdprijs van de loterij namelijk: een jaar lang gratis rijden in de nieuwste Mercedes A-Klasse, uitgereikt door Linda de Mol op het hoofdpodium. En op zondag 30 september is de hoofdprijs in de loterij de Montel Pitch bank, de bank uit Linda’s Zomerweek.

Nog meer prijzen
Maar naast de fantastische hoofdprijzen maken de deelnemers dit jaar kans op 80 x 6 tompouces van de HEMA, 6 x een geweldige make-over door Rob Peetoom, 50 x de Sisley Philo Lip-Twist, 10 x een huidanalyse + productpakket van hannah, 70 x een CARE verzorgingsset, 20 x een Kinepolis Filmblik en 70 x de overheerlijke Delicata Giftbox. Wauw.

Hoe speel je mee?
Dat is simpel. Tijdens het LINDA.festival koop je voor € 5 een lot bij de LINDA.foundation-stand. Er zal op beide dagen een loterij plaatsvinden en dus ook op beide dagen maak je kans op de prachtprijzen. Met de aanschaf van je lot speel je direct mee met de loterij en steun je ook direct het goede doel.

20 september 2018