Koop tickets

Nú alvast boeken: blows & brows door Rob Peetoom

In de Beautywasstraat geven de stylisten van Rob Peetoom twee fijne touch-ups waar je nog dagen of zelfs weken van nageniet. 

Met perfect geföhnd haar en custom made wenkbrauwen blaas je iedereen op LINDA.festival omver.

Signature blow-out
Look good, feel good, dat is de filosofie van de bekendste kapper van Nederland, Rob Peetoom. Tijdens LINDA.festival geven zijn topstylisten jou een signature blow-out, oftewel een perfect geföhnd kapsel waar je zo de rode loper mee op kunt. En ook nog dagen daarna zit je haar fantastisch. Je nieuwe look kun je meteen laten vastleggen in de Peetoom Poloraid Photobooth.

Voor de signature blow-out heb je - naast het gewone toegangsticket - een ticket plus van €7,50 nodig. Beide tickets scoor je hier.

Custom made-wenkbrauwen
De wenkbrauwspecialisten van Rob Peetoom kijken naar meer dan alleen de vorm of dikte van de wenkbrauw. Elk gezicht is uniek en daarom krijgt iedere klant een gezichtsanalyse én de unieke INGEbrows-meetmethode. Haartjes worden verwijderd met wax op basis van arganolie en vervolgens worden je wenkbrauwen in minimaal een tint donkerder dan je eigen kleur geverfd. Het feestje is compleet met een make-up touch up.

Ook voor de INGEbrows-behandeling heb je een ticket plus van €7,50 nodig. Reserveer jouw plekje alvast hier.

26 juli 2018