Koop tickets

Mazzeltov

Coach David de Kock, bekend van 365 dagen succesvol leert je tijdens een interactieve sessie op LINDA.festival de vier geheimen van een gelukkig leven.

Werken aan je dromen
Het 365 Jaarprogramma is het leukste programma voor persoonlijke ontwikkeling van Nederland. Op LINDA.festival helpt David je meer inzicht te krijgen in jouw geluk en waar je écht gelukkig van wordt. Hoe je dat doet en wat je er praktisch mee kunt, leer je tijdens deze interactieve sessie op onze mainstage. Let op: alleen op zondag 30 september.

365 dagen succesvol
David en Arjan horen bij de invloedrijkste denkers van Nederland over geluk en succes. Van hun boeken 365 dagen succesvol en 365 dagen succesvol in de liefde zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Hun Facebook-community is een van de grootste platforms in Nederland op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en in het magazine van het Algemeen Dagblad schrijven ze elke week over geluk en succes. Hun Jaarprogramma is altijd uitverkocht en aan het Superrelatie weekend in de Ziggo Dome namen in 2018 meer dan 6000 mensen deel. 

Wil je 365 dagen succesvol niet missen? Zorg dan dat je een toegangsticket voor zondag 30 september koopt. Scoor je ticket hier.

Foto David en Arjan: All is Amazing

14 augustus 2018