Koop tickets

Lisa Loïs sings Adele

Vergeet je warme vest niet mee te nemen naar LINDA.festival. Want zangeres Lisa Loïs brengt op beide festivaldagen de mooiste nummers van Adele. En dat belooft kippenvel van je kruin tot de punten van je tenen.

Lisa sings Adele wil je dan ook echt niet missen.

Theatertour
Het zingen van Adele nummers begon voor Lisa Loïs eigenlijk als een eenmalig optreden. Maar die ene avond was al snel uitverkocht, de tweede ook en de clubtour die volgde was ook een doorslaand succes. Daarom is Lisa vanaf 22 september te zien in meer dan 20 theaters met haar ‘Lisa Loïs sings Adele'-tour. In de theaters zal zij, 10 jaar nadat het eerste album 19 van Adele uitkwam, de weg bewandelen die de loopbaan van Adele tot nu toe heeft gevolgd.

Hoe het allemaal begon
Het grote publiek maakte kennis met Lisa toen zij in 2009 de Nederlandse editie van X Factor won. De single die ze na haar overwinning uitbracht, Hallelujah van Leonard Cohen, bereikte de eerste plaats in de Top 40. Maar je kent haar ook van haar eigen nummers No Good for Me, Promises Promises en Silhouette.

Lisa treedt zaterdag 29 september en zondag 30 september op van 14:00-14:20 uur op de mainstage. Koop hier alvast je ticket voor LINDA.festival.

Tickets voor de theatertour van Lisa Loïs zijn te bestellen via www.lisalois.com.

4 september 2018