Koop tickets

Lesje online influencen door LINDA.meiden’s Yara Michels

LINDA.meiden-hoofdredacteur én online influencer Yara Michels vertelt je tijdens het LINDA.festival alles wat je moet weten over social media, bloggen en vloggen.

LINDA.meiden
Yara Michels is sinds december 2017 hoofdredacteur van LINDA.meiden, maar je kent haar natuurlijk ook van haar lifestyle blog Chapter Friday, instagram en YouTube video’s. Door haar enorme social media-ervaring is zij de aangewezen persoon om LINDA.meiden nóg leuker te maken en te zorgen voor de allerbeste content. 

Meet & greet
Yara is op zondag 30 september te vinden in het LINDA.meidenclubhuis dat speciaal is ingericht om er zo Instagrammable mogelijk uit te zien. Daar kan je na de les meteen poseren voor een piekfijne foto. Om die vervolgens uiteraard op Instagram te plaatsen en je nieuwverworven kennis meteen in de praktijk te brengen.

Niet alleen Yara kun je ontmoeten in het meidenclubhuis, op zaterdag is er een meet & greet met Queen of Jetlags en zondag kun je de meiden van Blonde Tigers de hemd van het lijf vragen. Voor alle tijden en het complete LINDA.festival-programma kijk je hier


Koop hier je ticket voor LINDA.festival. Voor het bijwonen van de sessie van Yara heb je geen ticket-plus nodig.

28 augustus 2018