Koop tickets

Kom naar het LINDA.festival en keer huiswaarts met 250 euro shoptegoed

Je kan tijdens het LINDA.festival op 29 en 30 september niet alleen erotisch borduren of stylingtips krijgen van the one and only Fred van Leer, maar ook een nieuwe herfst-/wintergarderobe bij elkaar shoppen. En nog beter nieuws: één gelukkige bezoeker krijgt die garderobe cadeau.

ESPRIT
Naast heerlijk eten, fijne optredens, bijzondere workshops en de leukste mini-cursussen van BN’ers, is er op het festivalterrein uiteraard ook ruimte voor mode. Zo vind je hier een van onze favoriete merken: Esprit.

SHOPTEGOED
Naast het fijne feit dat je bij de Esprit-stand de nieuwste collectie kunt bekijken, maak je ook nog eens kans op 250 euro shoptegoed door jouw stijltip der stijltips achter te laten. En neem van ons aan: als je de nieuwe herfstcollectie hebt gezien, dan weet je dat je die 250 euro héél goed kunt gebruiken.

STYLE YOUR LIFE
De nieuwe collectie van Esprit heeft als thema Style Your Life en biedt voor iedere situatie een geschikte outfit. De vier thema’s voor het komende seizoen – Leisure in the City, Denim Everyday, Cozy Colors, Day to Night – bevatten voor ieder moment van de dag de mooiste looks. 

PHOTOBOOTH-PASKAMER
Deze outfits passen, kan 29 en 30 september in de Esprit-paskamer die tevens een photobooth is. Word je dan verliefd op een kledingstuk, dan kun je dat online (mét korting) bestellen, en er meteen een fotootje van schieten. Prima deal, toch? Koop hier je festivalkaartje(s). En dan maar duimen voor dat shoptegoed.

6 september 2018