Je gek shoppen en BN'ers spotten

Het was een drukte van jewelste in 2017 bij LINDA.festival. Hoogtepunt? Toen Linda de Mol het hoofdpodium op kwam en bezoekers haar het hemd van het lijf konden vragen.

Journalist Antoinette Scheulderman deelde een foto van het moment op Twitter.

Plassen onder de douche?
‘D’r waren best een paar mensen tijdens het interview met de girlboss herself’, schreef ze bij de foto waarop een enorme mensenmassa te zien is. Linda de Mol was heel openhartig tijdens het interview. Zo gaf ze antwoord op de vraag of ze ooit nog een keer wil trouwen, vertelde ze eerlijk of ze weleens onder de douche geplast heeft en verklapte ze dat ze bezig is met een film. Het hele gesprek terugkijken? Dat kan hier.

Fijne vibes
LINDA.festival was dit jaar weer een groot succes, zo volgt uit alle positieve tweets van bezoekers. Er werd onder meer nieuwe kleding gescoord, een poedelnaakt model geschilderd met Judith Osborn en selfieles gevolgd bij Heleen van Royen.

 

Springen maar
Qua muziek was het ook één groot feest. Zo gaf Douwe Bob een showtje weg op het hoofdpodium en wist Ali B. tijdens zijn optreden een aantal kinderen op de bühne te krijgen. Samen gingen ze helemaal uit hun dak. Ook The Common Linnets kwamen langs voor een topoptreden.

14 juni 2017