Festival flashback: één groot feest op de mainstage

Het was in 2017 twee dagen lang één groot feest op de LINDA.festival-mainstage, en niemand die dit beter had kunnen afsluiten dan Ali B. Op de beats van zijn bekendste hits sprong het publiek er lekker op los en schreeuwden ze hun longen uit het lijf. Een paar gelukkigen beleefden zelfs hun moment van faam op het hoofdpodium, zij aan zij met Ali B himself.

Verliefde vrouwen
Maar ook The Common Linnets brachten een heerlijk feestje op gang en Douwe Bob zorgde (hoe kan het ook anders) voor een nieuwe schare aan verliefde vrouwen. Daarnaast werd er flink gelachen bij de cabaretshow van Jan-Jaap van der Wal en was het volop meezingen met de woman-only formatie Girls wanna have Fun.

Vermakelijk feestje
DJ St Paul bracht werkelijk alle soorten muziek naar het podium en Gallowstreet gaf een spetterende show met hun blaasinstrumenten. En oja, uiteraard niet te vergeten: de ‘Linda geeft antwoord sessie’ was wederom heerlijk. Zet Linda de Mol en Antoinette Scheulderman samen op een podium en het wordt gegarandeerd vermakelijk.

Kortom: het was genieten geblazen bij de mainstage van LINDA.festival 2017. Dat gaan we in 2018 driedubbel overdoen.

Een dag samen met je vriendinnen lachen, proeven, shoppen en feesten? Kom naar het LINDA.festival op 29 en 30 september. Koop je tickets hier

 

BewarenBewaren

12 juni 2017