Fred vertelt wat jij wél en vooral niet moet dragen

Wat mag er echt niet ontbreken in je kledingkast, welke kledingstukken doen jouw vormen eer aan en wat is er hot en wat absoluut not? Met het hart op de tong en een flinke dosis humor geeft stylist en modegoeroe Fred van Leer ook dit jaar weer fashionles tijdens het LINDA.festival.

Natuurlijk op z’n Freds, met hilarische anekdotes en heerlijke humor.

Fashion volgens Fred
Stylist, vlogger, instagramkanon en tv-host, Fred van Leer laat overal z’n fashionlicht schijnen. Bij TLC zien we hem letterlijk en figuurlijk alles uit de kast halen om vrouwen met alle soorten en maten een flinke dosis zelfvertrouwen te geven. En de afgelopen jaren was hij er natuurlijk bij op LINDA.festival.

Geen vraag te gek
Sta je elke dag peinzend of hartverscheurend snikkend voor je kledingkast of is mode gewoon niet jouw ding? Dan is Fred er op zondag 30 september om jou tijdens fashionles te voorzien van de beste tips en tricks. En ook als fashion wel jouw middle name is, maar je een beperkt budget hebt of wilt weten waar Fred zelf graag shopt, dan moet je er ook zeker bij zijn.

Koop nu je ticket voor LINDA.festival. Voor het bijwonen van de Fashionles heb je een ticket-plus nodig, deze tickets zijn binnenkort te bestellen. Wil jij dit ticket-plus niet mislopen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Foto Fred van Leer: Nick van Ormondt

24 mei 2018