Koop tickets

Heerlijk en hilarisch: schrijf je in voor de kutcake-workshop

Op LINDA.festival maak jij dit jaar de heerlijkste kutcakes tijdens de meest hilarische workshop ever. De Kutzaak geeft je met veel humor in een half uur alle onontbeerlijke kutkennis waar je een leven lang plezier van zult hebben.

Wacht niet te lang met inschrijven, want dit mag je niet missen.

Heerlijke workshop
Vier keer per dag wordt op LINDA.festival de workshop kutcakes maken gegeven. In een half uur krijg je van De Kutzaak instructie in het kutje kleien, een hilarische anatomieles en ga je daarna aan de slag met cupcakes, fondant en glitters. De combinatie van iets lekker zoets, het vrouwelijk geslachtsdeel en een feestelijke sfeer, maakt de workshop tot eentje die je niet snel zult vergeten.

De Kutzaak
De Kutzaak heet met reden de Kutzaak. In hun workshops gebruiken ze veel het woord kut op een positieve, grappige en relativerende manier. Meer kennis hebben van je lichaam en positiever over je kut denken sterkt je zelfvertrouwen. Juist door er normaal over te praten, kun je ook opener zijn over je wensen. De Kutzaak geeft presentaties en workshops door het hele land aan de meest uiteenlopende groepen, van gynaecologen tot voetbalteams. En sinds kort ook op middelbare scholen.

Reserveer een plek
De kutcake-workshop wordt op 29 en 30 september op deze tijdstippen gegeven:
11.30-12.00 uur
12.30-13.00 uur
16.00-16.30 uur
17.30-18.00 uur

Let op! De workshops zijn enorm succesvol en inmiddels allemaal VOL!


Inspiratie en meer info over de workshops doe je alvast op via de website van De Kutzaak.

Nog snel even een ticket scoren voor LINDA.festival? Bestel ‘m hier!

20 september 2018