Koop tickets

Fiona Hering deelt haar modekennis op het LINDA.festival

Heb je van styling geen kaas gegeten, en zou je dolgraag wat handige tips krijgen? Of ben je juist wel thuis in de ‘monde de la mode’, maar vind je het lastig de catwalktrends te vertalen naar outfits voor alledag?

Kom dan op zaterdag 29 september naar het LINDA.festival.

Van catwalk naar closet
Niemand minder dan Fiona Hering, modejournalist van Vogue Nederland én een bekend gezicht aan de desk van RTL Boulevard, geeft dan een heuse mode-les. Hierin zal ze de belangrijkste do’s en don’ts voor komend najaar delen, en laat ze zien hoe je die fantastische maar helaas niet altijd draagbare mode van de catwalk kunt vertalen naar geweldige looks voor elke dag. Bovendien beantwoordt ze met liefde al je vragen, dus grijp je kans.

Van de hoed en de rand
Deze unieke fashion-les is voor zowel de mode-leek als doorgewinterde fashionista een must: Fiona – al bijna dertig jaar een grote naam in de modejournalistiek – weet waar ze over praat en heeft dus íedereen iets te leren. En zo weet je dat je alvast helemaal op de hoogte bent van de allerlaatste trends voor de komende herfst en winter.

Grijp je kans
Kun jij een lesje fashion van Fiona Hering goed gebruiken of lijkt het je gewoon fantastisch de kunst af te kijken van dé Nederlandse modekoningin, boek hier dan nu snel een ‘ticket plus’ voor slechts € 5.

30 augustus 2018