Koop tickets

Fiat viert een feestje met de nieuwe 500X én dansende robot Elettra

Niet alleen LINDA. heeft wat te vieren op LINDA.festival, ook Fiat geeft een feestje. Op de Welcome to the X party presenteren ze de nieuwe Fiat 500X en de eerste dansende Cyborg-robot van Nederland.

En jij bent natuurlijk ook uitgenodigd.

Welcome to the X party
Op de Welcome to the X party laat Fiat met de spiksplinternieuwe Fiat 500X zien dat ze helemaal thuis zijn in de toekomst. Het nieuwe model is niet alleen van buiten een beauty, maar ook de binnenkant mag er zijn met de allernieuwste technologie. Zonder muziek is een feestje niet compleet en daarom is de levensechte robot Elettra uitgenodigd om iedereen op de dansvloer te krijgen. Elettra is de eerste dansende Cyborg-robot in Nederland. Zo heeft Fiat maar liefst twee primeurs op LINDA.festival.Fiat 500X
De nieuwe 500X Opening Edition is standaard voorzien van 17” velgen, UConnect 7" HD touchscreen navigatie met Apple Carplay & Android auto voorbereiding, parkeersensoren, verkeersbordherkenning, rijstrook waarschuwingssysteem en intelligent speed assist. Dit alles zorgt voor ultiem rijcomfort en een veilig gevoel op de weg. Tel er zijn stoere design en strakke interieur bij op en je hebt een auto die klaar is voor de toekomst. 

Op de foto met Elettra
Op de Welcome to the X party maak je naast de Fiat 500X ook kennis met Elettra. Deze dansende robot is nooit eerder in Nederland vertoond en laat je ieder kwartier haar beste dansmoves zien. Omdat je niet iedere dag een feestje viert met een robot, legt Fiat dit graag voor je vast. Jij kunt met de Fiat 500X en Elettra op de foto voor een moving still, een bewegende foto die je daarna natuurlijk met iedereen mag delen.

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe Fiat 500X? Hier vind je informatie over alle modellen, extra’s en acties. En natuurlijk zie je de 500X op 29 en 30 september op LINDA.festival.

13 september 2018