Koop tickets

Feesten mét FÏNLEY maar zonder kater

Een feestje, borrel of terrasavond is vaak extra gezellig met een alcoholische versnapering. Maar als je nog moet rijden of al misselijk wordt bij het woord ‘kater’ is dat geen goed plan. FÏNLEY heeft hier dé oplossing voor.

FÏNLEY ja. Da's een drankje dat qua looks en smaak niet te onderscheiden is van een cocktail.

FÏNLEY
Het grote verschil – lees: voordeel – is dat er geen drupje alcohol in te vinden is. Hierdoor stap je na het drinken van de frisse bubbels dus gewoon in de auto en voel je je de volgende dag nog net zo feestelijk. En daar houden we van.

Smaak
FÏNLEY heeft de perfecte balans tussen subtiele bubbels en verfijnde smaken. De heerlijke aroma’s maken de mocktail extra lekker en daarbij is FÏNLEY licht bitter, maar precies zo uitgebalanceerd dat je er meer van wilt.

FÏNLEY op LINDA.festival
Wil je FÏNLEY graag eens uitproberen? Op LINDA.festival kun je bij de FÏNLEY-bar een heerlijke spritz of mojito bestellen. Uiteraard feestelijk geserveerd met garnering en ijs. Deze mocktails zijn niet alleen superlekker, maar ook alcoholvrij en laag in calorieën. En als je weer naar huis gaat, krijgen alle festivalbezoekers nog een verfrissing van FÏNLEY mee voor onderweg.

Nog meer drankjes
Sla op het festival ook de stands van Honest en Chaudfontaine niet over. Honest maakt biologische ijsthee en in ruil voor een donatie aan de LINDA.foundation krijg je een gratis glas heerlijke ijsthee. In het Chaudfontaine-paviljoen laten we bezoekers ervaren hoe spannend het drinken van water kan zijn door middel van bijzondere watercocktails.

Alle reden om op 29 of 30 september naar LINDA.festival te komen. Scoor je kaartje hier.

13 september 2018