Koop tickets

Eenmaal, andermaal... Eva van de Wijdeven veilt de mooiste fashion items

Een veiling is spannend en verslavend leuk tegelijk. Op LINDA.festival kun jij het live meemaken of gewoon zelf mee gaan bieden. Want modeveiling.nl veilt op beide festivaldagen de mooiste fashion items. Voor je het weet ga jij er vandoor met die unieke galajurk, hippe schoenen of designertas. 

En de veilingen worden geleid door actrice Eva van de Wijdeven.

Onder de hamer
Eva, je kent haar natuurlijk als Desie van Dunya & Desie, maar ook van bijvoorbeeld A’dam en E.V.A., begeleidt drie keer per dag een veiling van modeveiling.nl. Iedereen kan met een uniek nummer meebieden op haar favoriet. Per keer gaan er vijf items onder de hamer en dat varieert van kleding tot schoenen en tassen. Ook de rest van de dag worden op de stand nog veilingen gehouden, allemaal met items die exclusief verkrijgbaar zijn op LINDA.festival. Dus kom zeker even een kijkje nemen.

Modeveiling
Op modeveiling.nl krijgt iedereen de kans om een exclusief kledingstuk te bemachtigen voor een mooie prijs. Nieuwe modemerken, maar ook bekende namen bieden op modeveiling.nl unieke stukken, bestverkochte items, samples en overschotten aan. En jij bepaalt de prijs.

Duurzaam
Modeveiling.nl is niet alleen fijn voor je portemonnee, ze investeren ook in kwaliteit en duurzaamheid. Alleen al in Nederland blijven jaarlijks meer dan 20 miljoen ingekochte kledingstukken onverkocht. Via modeveiling.nl krijgen overschotten een nieuwe bestemming. Zo gaat er minder kleding verloren en draag jij ook je steentje bij.

Modeveiling.nl vind je online, op de verschillende social kanalen en vanaf eind september via de gloednieuwe app.

Heb je nog geen kaartje voor LINDA.festival? Scoor er eentje snel en gemakkelijk hier.

17 september 2018