Koop tickets

De wehkamp pop-up shop: LINDA. selecteert haar favorieten

Online shoppen is een van de beste uitvindingen sinds gesneden brood. Je kunt op elk gewenst moment door een enorme hoeveelheid artikelen scrollen, selecteren op maat, soort en kleur en je kiepert je vondsten vervolgens net zo makkelijk in als uit je winkelmandje. En toch heeft het ouderwetse struinen door een winkel ook z’n voordelen. Wel zo fijn om eerst even aan een stofje te kunnen voelen, bijvoorbeeld.

Daarom combineert de wehkamp pop-up shop op LINDA.festival het beste van twee werelden: je kunt de leukste items live bewonderen, maar je bestelt ze online en past ze thuis.

Shoppen met 20% korting
LINDA. heeft haar favorieten geselecteerd op het gebied van mode, beauty en wonen. Het hele weekend kun je live scrollen en surfen door de mooiste spullen en je slag slaan mét 20% korting op heel veel items.

Geen gesjouw en gratis thuisbezorgd
In de shop staan stylisten van wehkamp klaar voor advies. En omdat je tijdens het festival je handen graag vrijhoudt voor een drankje, bezorgt wehkamp je aankopen, zoals altijd, de volgende dag thuis. Helemaal gratis en op een voor jou geschikte dag en tijd.

Het meest verrassende online warenhuis
Met ruim 2 miljoen vaste klanten en dagelijks 500.000 bezoekers is wehkamp het meest verrassende online warenhuis van Nederland. En dat is niet zo gek, want je vindt er niet alleen de mooiste items op modegebied, maar je kunt er ook terecht voor woonaccessoires, meubels, beautyproducten… eigenlijk alles om je leven leuker én makkelijker te maken. Vanaf 20 euro worden je aankopen gratis thuisbezorgd, waar en wanneer het jou uitkomt. En zo hou je dus tijd over voor andere leuke dingen.

De wehkamp pop-upshop staat op 29 en 30 september op LINDA.festival. Nog geen entreekaart gescoord? Koop je ticket hier.

22 augustus 2018