Koop tickets

De perfecte BH voor jou

Het vinden van een comfortabele, perfect-zittende én mooie BH is geen eenvoudige opgave. Uit onderzoek blijkt bovendien dat 7 op de 10 vrouwen eigenlijk de verkeerde BH-maat dragen. Reden te meer om tijdens LINDA.festival even tijd te maken voor een passessie bij PrimaDonna.

Want voor elke vrouw is er een perfecte BH, voor alledag én om mee te sporten.

Zijn wie je bent

PrimaDonna is hét merk voor lingerie, sportswear en badkleding voor alle vrouwen van Nederland met een grotere cupmaat. Samen met LINDA. ontwikkelt PrimaDonna al een aantal jaar campagnes met een knipoog. Zo proberen we vrouwen te stimuleren om blij te zijn met je lichaam en je vrouwelijke vormen te omarmen.

Passessie met een stylist

De PrimaDonna stylist helpt je tijdens de passessie de perfecte BH aan te meten. Met een glimlach, want er is ook een lachspiegelbooth waarin je op een verrassende manier en met een knipoog naar jezelf leert kijken. Vind je dat je er wel mag zijn? Maak dan een selfie en deel hem op social media met de hashtag #primadonnalingerie. Je maakt dan kans op een lingerieset van PrimaDonna.

Aanmelden 

De passessie met de stylist is gratis, maar je moet je wel van tevoren even aanmelden via ticket plus. Zo kun je zelf een geschikt tijdstip inplannen. PrimaDonna staat op beide dagen op LINDA.festival.

Kom je ook naar LINDA.festival op 29 of 30 september? Koop dan nu hier je ticket!

Nieuwsgierig geworden? Ontdek dan hier alvast de nieuwe herfst-wintercollectie van PrimaDonna.

23 juli 2018