Dat is relaxed: gratis yogaworkshop

De manier om te ontstressen en meer rust in je hoofd te krijgen is yoga. Door bewust je lichaam te bewegen en je hart en hoofd in balans te brengen, kom je dichter bij jezelf en je dromen. Dat klinkt misschien wat zweverig en vaag en daarom moet je het gewoon een keertje dóen. Dat kan tijdens de gratis workshop van Yogadreams op LINDA.festival.

Om daarna weer heerlijk relaxed verder te feesten.

Yoga is voor iedereen
Ja echt, ook voor jou. Iedereen kan door middel van yoga uitgroeien tot de beste versie van zichzelf. Yoga betekent letterlijk: verbinden van lichaam en geest. Door de juiste oefeningen word je je bewuster van je ademhaling en je lichaam. Dit zorgt voor meer balans, meer energie en meer kracht.

Volg je dromen
Yogadreams heeft een prachtig pand in Zaandam met verschillende yogastudio’s, maar geeft ook op lokatie trainingen en workshops, zelfs in Spanje. ‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt’, aldus Myrna van Kemenade, eigenaar van Yogadreams.

De workshop van Yogadreams is gratis, maar je hebt wel een ticket-plus nodig om zeker te zijn van een plekje. Scoor je toegangsticket en je ticket-plus hier.

6 september 2018