Koop tickets

Boys en bubbels bij Belvilla

Een glas heerlijke bubbels in de hand, je versgelakte teennagels in het zwembad en een relaxed muziekje op de achtergrond… droom jij ook al weg bij de gedachte? Op LINDA.festival geeft Belvilla je in haar stand alvast een voorproefje van de ultieme relaxvakantie.

Kom genieten en waan je op het terras van een Spaanse Belvilla mét infinity pool en uitzicht op zee.

Virtual reality tour
Neem plaats en zet je zintuigen in de relaxstand tijdens de virtual reality tour door een prachtig huis van Belvilla. Ondertussen trakteert een knappe Belvilla boy je op een glas koude bubbels en een ontspannende schoudermassage. Zie je het al voor je? En om te bewijzen dat dromen geen bedrog zijn, kun je als blijvende herinnering op de foto met een van de Belvilla boys.

Droombestemmingen
Je vakantie begint bij Belvilla. Met meer dan 27.000 vakantiehuizen in 21 landen is er altijd een vakantiewoning die bij jouw wensen past. Of je nu droomt van een groot familiehuis aan de kust of een stoere chalet hoog in de bergen, Belvilla bezorgt je door het unieke en verrassende aanbod altijd een onvergetelijke vakantie. En er komen continu nieuwe bestemmingen en droomplekken bij.

Win een relaxvakantie met je vriendinnen
Ook na het LINDA.festival kun je genieten van de luxe die Belvilla te bieden heeft. Maak kans op een weekend met 8-10 vriendinnen in een luxe vakantievilla in de Ardennen t.w.v. € 2.000, met spa én jacuzzi. Ga naar de actiesite van belvilla of www.belvilla.nl/linda om kans te maken op deze relaxvakantie.

Kom je ook naar LINDA.festival op 29 of 30 september? Koop dan nu hier je ticket!

Nieuwsgierig geworden? Ontdek dan hier alvast de ruime keuze aan vakantiehuizen van Belvilla

13 september 2018