Koop tickets

Bouw je eigen feestje met een ticket plus

LINDA.festival belooft weer een groot feest te worden. Voor sommige dingen op het festival heb je naast een regulier ticket ook een ‘ticket plus’ nodig. Om je voor een zacht prijsje in de watten te laten leggen in de Beautywasstraat of voor mini-cursussen met niemand minder dan Fred van Leer, Heleen van Royen en Bho Roosterman. 

Zo wordt LINDA.festival nóg leuker.

Tijd voor jezelf in de Beautywasstraat
Even aan de drukte op het festival ontsnappen en je laten verwennen in de Beautywasstraat… dat kan dit jaar weer op LINDA.festival. Op beide dagen staat een heel leger aan beauty- en relaxexperts voor je klaar om je adviezen of een fijne touch up te geven. Wie je kunt vinden in de Beautywasstraat? We zetten het voor je op een rij.

De mooiste versie van jezelf
Je bent zo mooi als je je voelt. Maar wat als je niet altijd blij bent met wie je in de spiegel ziet of al jaren onzeker bent over een bepaald aspect van je lichaam? De plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten van Velthuis kliniek geven je in de Beautywasstraat persoonlijk en vrijblijvend advies over de mogelijkheden van plastische chirurgie, botox, fillers en huidverbetering.

Krullen onder controle
Is het chaos in jouw krullenbos en heb je geen idee hoe je je krullen weer in het gareel krijgt? Boek dan een curls treatment-behandeling bij Controlled Chaos Hair. Je haar wordt gestyled door professionals die je bovendien tips en tricks geven over hoe en met welke producten jij zelf je krullen mooi kunt houden. De behandeling duurt 30 of 45 minuten, afhankelijk van je haarlengte.

Fashionles van Fred
Ook voor de modelessen van Fred van Leer heb je een ‘ticket-plus’ nodig. Voor 5 euro vertelt Fred op hilarische wijze wat hot en wat echt not is. Op z’n Freds natuurlijk, met fijne voorbeelden en heerlijke anekdotes. Mis het niet.

Heleen van Royen: hoe hou je je eigen seksdagboek bij
Het zal je niet ontgaan zijn dat Heleen van Royen een jaar lang alle seks met haar Bart heeft bijgehouden.
In de kas vertelt ze over alle opwindende, harde, experimentele, soms routineuze en soms wonderlijke seks. En met haar beste tips leer jij hoe je je eigen seksdagboek kunt bijhouden.

Erotisch borduren met Bho Roosterman
Borduren heeft een nogal suf en tuttig imago, maar één blik op de erotische kunstwerken van Bho Roosterman en je weet: dit wil ik ook. De mini-cursus erotisch borduren wordt op zaterdag 29 en zondag 30 september gegeven. 

Bekijk alle extra activiteiten en koop je 'ticket-plus' hier.

29 juni 2018