Koop tickets

Bouw je eigen feestje met een ticket plus

LINDA.festival belooft weer een groot feest te worden. Voor sommige dingen op het festival heb je naast een regulier ticket ook een ‘ticket plus’ nodig. Om je voor een zacht prijsje in de watten te laten leggen in de Beautywasstraat of voor fashionles van wie-kent-hem-niet modegoeroe Fred van Leer. 

Zo wordt LINDA.festival nóg leuker.

Tijd voor jezelf in de Beautywasstraat
Even aan de drukte op het festival ontsnappen en je laten verwennen in de Beautywasstraat… dat kan dit jaar weer op LINDA.festival. Op beide dagen staat een heel leger aan beauty- en relaxexperts voor je klaar om je adviezen of een fijne touch up te geven. Wie je kunt vinden in de Beautywasstraat? We zetten het voor je op een rij.

De mooiste versie van jezelf
Je bent zo mooi als je je voelt. Maar wat als je niet altijd blij bent met wie je in de spiegel ziet of al jaren onzeker bent over een bepaald aspect van je lichaam? De plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten van Velthuis kliniek geven je in de Beautywasstraat persoonlijk en vrijblijvend advies over de mogelijkheden van plastische chirurgie, botox, fillers en huidverbetering.

In de relaxmodus
Tussen het dansen, winkelen en eten door is een massage geen overbodige luxe. Daarom staan de experts van Kneipp op 29 en 30 september klaar in de Beautywasstraat om even je spieren los te gooien. De massage voor de rug, schouders en nek duurt 12 minuten met keuze uit één van de natuurlijke Kneipp-massageoliën. En helemaal relaxed: na afloop ontvang je een goodiebag.

Krullen onder controle
Is het chaos in jouw krullenbos en heb je geen idee hoe je je krullen weer in het gareel krijgt? Boek dan een curls treatment-behandeling bij Controlled Chaos Hair. Je haar wordt gestyled door professionals die je bovendien tips en tricks geven over hoe en met welke producten jij zelf je krullen mooi kunt houden. De behandeling duurt 30 of 45 minuten, afhankelijk van je haarlengte.

Stralend in 10 minuten
Ben je jaloers op iedereen die ’s ochtends wél de tijd heeft voor make-up en een stralende look? Kom dan langs bij de make-up experts van Clarins in de Beautywasstraat. In slechts tien minuten geven ze jou een mooie, egale teint, ‘shapen’ ze je gezicht, vormen ze je wenkbrauwen, zorgen ze voor sprekende ogen en mooie glanzende lippen. En natuurlijk leren ze jou precíes hoe je dat thuis zelf ook voor elkaar krijgt.

Fashionles van Fred
Ook voor de modelessen van Fred van Leer heb je een ‘ticket-plus’ nodig. Voor 5 euro vertelt Fred op hilarische wijze wat hot en wat echt not is. Op z’n Freds natuurlijk, met fijne voorbeelden en heerlijke anekdotes. Mis het niet.

Bekijk alle extra activiteiten en koop je 'ticket-plus' hier

29 juni 2018