Koop tickets

10 x hierom wil (en mag) je LINDA.festival écht niet missen

Omdat LINDA. dit jaar 15 jaar bestaat, belooft LINDA.festival dit jaar een nóg groter feest dan de vorige twee jaar te worden. Samen met jou toosten we op een lange vriendschap en zorgen we voor een weekend om nooit te vergeten. We verklappen nog niet alles, maar dit zijn alvast 10 redenen waarom je LINDA.festival echt niet wil (en mag) missen.

1. Omdat je voor één keer in de wereld van LINDA. stapt en LINDA.magazine tijdens het festival tot leven komt.

2. Omdat je dichter bij Linda de Mol bent dan ooit. En over BN'ers gesproken: omdat je na één rondje op het terrein al zeker vijf bekende Nederlanders tegen het lijf bent gelopen.

3. Omdat je op het LINDA.festival ongegeneerd kunt gluren in de Tuin der Lusten.

4. Omdat je op de LINDA.markt de mooiste beautyproducten, kleding, tassen en woonaccessoires kunt scoren. En goed om te weten: veel merken hebben speciaal voor LINDA.festival lekkere acties, waar je dus alleen dat weekend van kunt profiteren.

5. Omdat je op LINDA.festival in 45 minuten ukelele leert spelen.

6. Omdat je live kunt meekijken met de redactie van LINDAnieuws: zie hoe ze de hele dag bikkelen om de site up to date te houden.

7. Omdat je bij de L'HOMO.bar heerlijk mee kunt bleren tijdens de MEGA karaoke.

8. Omdat de Beautywasstraat na een paar uur shoppen, dansen en eten geen overbodige luxe is.

9. Omdat er voor de LINDA.meiden een eigen clubhuis is.

10. En heel simpel: omdat LINDA.festival zorgt voor een onvergetelijke ervaring. 

Een dag samen met je vrienden lachen, proeven, shoppen en feesten? Kom naar het LINDA.festival op 29 en 30 september. Koop je tickets hier

23 maart 2018