Koop tickets

Modeveiling.nl

Op modeveiling.nl krijgt iedereen de kans om een exclusief kledingstuk te bemachtigen voor een superprijs. Verrassende nieuwe modemerken, maar ook bekende namen bieden unieke stukken, bestverkochte items, samples en overschotten aan op modeveiling.nl en jij bepaalt de prijs.

Duurzaamheid
Modeveiling.nl is niet alleen fijn voor je portemonnee, maar wil ook inspireren en investeren in kwaliteit en duurzaamheid. Alleen al in Nederland blijven jaarlijks meer dan 20 miljoen ingekochte kledingstukken onverkocht. Via modeveiling.nl krijgt overstock een nieuwe bestemming. Door samenwerking met bekende gezichten uit de mode inspireert modeveiling.nl haar bezoekers. Veilingitems worden geselecteerd door een fashion stylist en daarmee is het aanbod op Modeveiling altijd on-trend.

Modeveiling.nl op LINDA.festival
Tijdens LINDA.festival kunnen bezoekers op beide festivaldagen deelnemen aan een live veiling met een prachtstuk uit de collectie. Dit kan een unieke galajurk zijn, een must-have tas of een paar hippe schoenen. Deze live veilingen zullen geleid worden door actrice Eva van de Wijdeven. Eva zal drie keer per dag de live veiling begeleiden en bezoekers kunnen met een uniek nummer live bieden op hun favoriete fashion item uit de collectie. Er worden per veiling vijf items geveild en dat varieert van kleding tot schoenen en tassen. De rest van de dag zijn er ook verschillende veilingen op de stand, dus kom zeker even langs. Alle veilingitems zijn namelijk exclusief verkrijgbaar op LINDA.festival.

Modeveiling.nl vind je online, op de verschillende social kanalen en vanaf eind september via de gloednieuwe Modeveiling app.